zondag 21 juli 2013

Visfilet met charmila uit de oven.


Before

After

Visfilet met charmila uit de oven.

Ingrediënten:

- Ui
- Rode paprika
- Tomaat
- Peterselie/koriander
- Pangafilet
- Koolvisfilet
- Gamba's
- Kruiden: peper, paprikapoeder en safraanpoeder
- Knoflook


Bereidingswijze:

Maak eerst je charmila. Snij de ui en paprika lang en dun en bak dit in olie. Ik gebruik een mix van olijf en zonnebloem olie. Als de ui en paprika wat zachter zijn voeg je de tomaat toe. Op dit moment kun je eventueel ook wat knoflook toevoegen. Afhankelijk van wat je in huis hebt kun je peterselie of koriander toevoegen. Doe de kruiden erbij en wat water. Dek af met een deksel en laat rustig sudderen.

Je kunt je vis natuurlijk kruiden op de manier die jij wil. Ik heb bovenstaande kruiden gebruik. Doe de charmila in een bakblik en leg de gekruide vis op de charmila. Voeg eventueel wat water toe. Het hangt er van af hoe waterig je charmila is. Laat je vis gaar worden in de oven.

Ondertussen bak je de gamba's in een wok met wat knoflook en kruiden naar wens. Ik gebruik het liefst pittige kruiden zoals cayennapoeder, chillipeper of sambal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten